Lyt: André 3000 er med på Timbalands nye track ‘UFO’

Lyt: André 3000 er med på Timbalands nye track ‘UFO’

‘Opera Noir’ (andre steder ‘Textbook Timbo’) skulle eftersigende være titlen på Timbalands kommende fjerde album, men med kun en enkelt smagsprøve i form af Jay-Z-singlen ‘Know About Me’ fra sidste år virker det ikke til, at produceren har synderligt gang i maskineriet.

Nu er der dog nyt i form af en musikvideo fra studiet, hvor Timbaland fyrer op under singlen ‘UFO’, der har rapperen Tink samt André 3000 med på vokal. Her hopper Timbaland lystigt op og ned i sin producerstol, mens han synger euforisk med på tracket, kaster håndtegn og giver opfarende udråb som »Come on Tink!«

Læs også: André 3000: »Jeg ville elske at udgive et album«

Sponsoreret indhold
Slip kreativiteten løs med grafik på gaming-niveau
Fantastisk grafisk ydeevne – uanset om du er designer, udvikler eller gamer. Læs mere om ASUS’ nye ZenBook Pro 15 her.
ASUS