Musikårets 10 skøreste beefs

Diplo har en lille penis, Grimes er dum og retarderet og Iggy Azalea ligner en af Wayans-brødrene fra filmen 'White Chicks'. Det er ikke altid lige kønt, når stjernerne kaster med mudder.

1. Wu-Tang Clan: Raekwon vs. RZA

Wu-Tang er ikke altid den letteste klan at være medlem af. Gennem tiden har der været både beefs og søgsmål rapperne imellem, og i år var bestemt ingen undtagelse.

Denne gang blev stridsøksen svunget mellem Raekwon og RZA omkring udgivelsen af gruppens nyeste album, ‘A Better Tomorrow’. Selve albummet skulle have været ude sidste år i forbindelse med klanens 20 års jubilæum for debutalbummet ‘Enter the Wu-Tang (36 Chambers)’, men blev forsinket af flere omgange grundet de tos lille hanekamp.

Raekwon var utilfreds med måden, RZA som såkaldt klanleder styrede både gruppen, musikken og produktionen på. I et interview til Rolling Stone udtalte han, at RZA ikke var fulgt med tiden, og at de nye produktioner ganske enkelt var for ringe og forældede. Raekwon var da heller ikke at finde på albummets førstesingle ‘Keep Watch’ – et nummer, hvis udfald heller ikke umiddelbart var rapperens kop te (»I hate it. I don’t hate shit, but I hate that fuckin’ record«).

Wu-visionæren og den berygtede kontrolfreak RZA forsøgte imidlertid at holde sammen på klanen, mens han meget diplomatisk udtalte, at han og Raekwon måske befandt sig på to forskellige steder i kreativt øjemed.

Heldigvis fandt gutterne hinanden igen: Der blev erklæret officielt våbenhvile, Rae joinede indspilningerne og ‘A Better Tomorrow’ udkom i sidste uge.

Listen fortsætter på de følgende sider…

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold