Musikårets 10 største bommerter

Fra Knowles-familiens elevator-gate til U2's parringsdans med Apple – og selvfølgelig var Kanye og Drake også på banen. Vi giver dig musikårets værste fails.

1. Møs lydmand under ‘Saturday Night Live’

Damn you, anonyme lydmand på ‘Saturday Night Live’! Hvad der kunne have været endnu et storstilet træk i Møs invadering af USA blev i stedet til en halvpinlig affære, da hun sammen med Iggy Azalea fremførte ‘Beg for It’ foran, ja, mange tv-seere. Mø havde tekniske problemer, hvorfor hendes vokal endte med at være en smule forsinket – »og som resultat blev jeg forvirret og min timing var off«, skrev hun selv i et efterfølgende brev på Facebook.

Azalea var siden ude at forsvare Mø og skrev, at de sammen skulle tage revanche til American Music Awards i november – det skete dog aldrig, og en forklaring herpå mangler endnu. Meget kan siges, men med de rød/hvide-briller på skyder vi 100 procent skylden på SNL’s lydmand – selv om det nu ikke så meget handler om skyld, det var mest af alt bare brandærgerligt, at det ikke forløb smertefrit. Det havde alle parter fortjent.

Listen fortsætter på de næste sider. 

Annonce
Soundvenue 1 / 10 Soundvenue