»En nyklassiker inden for homofilmen« – se ’God’s Own Country’ på C More

20 koncerter du skal opleve i februar

Februar er måske kort, men der er masser af koncertgodter i vente med blandt andet Interpol, Karl William, Alt-J og D'Angelo

Cancer
1. februar, Skuespilhuset

Frost inviterer på februars første dag indenfor i Skuespilhuset til en anderledes koncert sammen med Cancer: Foran kulisserne fra ’Noises Off’, en komedie fra 1982, optræder Nicolai Vonsilds vibrerende vokal og Kristian Finne Kristensens klingende guitar. Deres fælles forståelse for musik og lyde danner rammen om Cancers afdæmpede univers, som udforsker de uudforskede hjørner i musikken.

Elliphant
1. februar, Lille Vega

Elliphant kommer til København med sin hiphop-inspirerede electropop. Svenskeren har reddet på en bølge gennem 2014, hvor samarbejder med folk som soulduoen Jungle og vores egen Mø har givet hende et mindre gennembrud. Den unge svensker er ikke bange for at kaste sig ud i et virvar af forskellige genrer, og til tider bliver mere eksotiske ting som reggae og dancehall også hældt i miksturen.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue