Breakin’ Sound 2015: De 10 mest lovende udenlandske navne

Hvem kommer til at dominere musikåret 2015? De her kunstnere har forhåbentligt et stort år foran sig.
DejLoaf


1. Dej Loaf

Hvem er hun?
Den 23-årige rapper Deja Trimble blev sidste år skubbet frem i spotlyset, da Drake lagde et billede af en tekstbid fra sangen ‘Try Me’ på Instagram. Tracket stammer fra mixtapet ’Sell Sole’, der blev udgivet kort efter, at Trimble underskrev en større pladekontrakt.

Hvordan lyder hun?
Trimbles flow er henkastet og hendes stemme blød som andedun, men teksterne er drabelige som et drive-by. Kombinationen af det voldsomme og det skrøbelige er umulig at ryste af sig – som en engel der spytter dødstrusler.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.
Soundvenue 1 / 10 Soundvenue