Det skal du høre i januar: 11 spændende album til at starte året med

Glæd dig til udgivelser fra blandt andre Charli XCX, Joey Bada$$ og Mykki Ekko.

Låpsley ‘Understudy’
– Ude i dag

Trods kunstnernavnet er Holly Lapsley Fletcher britisk til benet, og den unge sangerinde bjergtog os første gang for omkring et år siden med singlen ‘Station’, hvor hun pitchede sin stemme ned og således sang duet med sig selv. I løbet af 2014 blev den stadig bare 18-årige Låpsley så samlet op af det britiske og altid kvalitetsbevidste pladeselskab XL, som netop har udsendt hendes debut-ep, der består af fire numre – blandt andet singlen ‘Falling Short’, hvor Holly Fletchers fine, dybtfølte vokal folder sig ud sart piano og et underspillet beat. Låpsley er nomineret til BBC Sound of 2015, der i øjeblikket er i gang med at afsløre toppen af feltet.

Læs om flere spændende januarudgivelser på de følgende sider.

Soundvenue 1 / 11 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold