Toro Y Moi klar med nyt album – hør førstesinglen ‘Empty Nesters’

Toro Y Moi klar med nyt album – hør førstesinglen ‘Empty Nesters’

Den musikalske kamæleon Chaz Bundick, som gemmer sig bag både Toro y Moi og Les Sins, har netop annonceret et nyt album. Det bliver under førstnævnte alias, og albummet ‘What For?’ udkommer den 6. april med nummeret ‘Empty Nesters’ som en forsmag.

På ‘Empty Nesters’ har Bundick igen søgt mod nye himmelstrøg od udskiftet lyden fra hans seneste album ‘Anything In Return‘. Nummeret er det tætteste Bundick er kommet på alternativ rock, men guitaren har stadig et strejf af solskin som på hans debut ‘Causers of This‘, der udkom midt i chillwave-bølgen.

Efter hans mindre succesfulde og kluborienterede sideprojekt Les Sins er det dejligt at se Bundick tilbage som Toro y Moi, hvor han virker til at føle sig mere hjemme.

Læs også: Se FKA Twigs hypnotisere publikum til Brit Awards-ceremoni

Læs også: TLC vender tilbage – og de har brug for din hjælp

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold