Video: Se Sias ‘Chandelier’-stjerneskud og Shia LaBeouf i intens dance off

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er svært at toppe ‘Chandelier’ – en af sidste års allerbedste sange, der tilmed var ledsaget af en af de mest markante og gribende musikvideoer fra 2014. Selve sangen er ikke i nærheden, men med den nye billedside til ‘Elastic Heart’ forsøger Sia i den grad at toppe den kunstneriske (og virale) gennemslagskraft, der var i ‘Chandelier’-videoen.

Det 12-årige dansestjerneskud Maddie Ziegler er tilbage på banen, denne gang endnu mere akrobatisk, vild og æstetisk kaotisk end i ‘Chandelier’-videoen. Men Ziegler er ikke alene. Hendes dansepartner i det fremsatte stålbur er ingen ringere end skandaleombruste Shia LaBeouf, og sammen kaster de to sig ud i noget af et danse-melodrama, der på fem minutter kommer omkring alle de store følelser og lidt til.

Ligesom med ‘Chandelier’ er videoen instrueret af Sia selv i samarbejde med Daniel Askill. Ryan Heffington har stået for koreografien.

Læs også: Shia LaBeouf i syv etaper: Fra Disney-dreng til deroute og comeback

Læs også: De mest mindeværdige tv-øjeblikke i musikåret 2014

Læs også: Sia på vores liste over de stærkeste comebacks i 2014

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af