20 koncerter du skal opleve i marts

Den kommende måned bugner af gode koncerttilbud: Fra Tinashe og Ariel Pink til danske turnéer fra Suspekt, Rangleklods og S!vas/Ukendt Kunstner.

Sylvan Esso
3. marts, Pumpehuset

Der er sexet og charmerende electropop på menuen, når Sylvan Esso gæster Danmark for første gang med en koncert i Pumpehuset. Stilen klinger af Purity Ring og Beach House, og det er sidste års debutalbum, der på menuen – dét indeholder blandet andet den sorgfuldt sensuelle ‘Coffee’, som vi kårede til en sidste års stærkeste sange.

 

Benjamin Booker
4. marts, Lille Vega

Benjamin Booker gæster for første gang Danmark med sin grovkornede stemme og old school sydstats-rock’n’roll. Med den voldsomme ’Violent Shiver’ og den Led Zeppelin-klingende ’Have You Seen My Son’ fra den potente debut kommer Booker med et album, der er skrevet i den hårdeste periode af hans liv. Det kan høres i Lille Vega, når han med bluesguitaren krænger sin sjæl ud.

Læs om flere spændende martskoncerter på de følgende sider.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold