Karl William annoncerer debutalbum – gør klar til ‘Placebo’

Karl William annoncerer debutalbum – gør klar til ‘Placebo’

Der er sket meget for Karl William, siden han i midten af 2013 udsendte sit første nummer, ‘Kostumeramt’. Han har blandt andet spillet på Roskilde Festival og udgav sidste år ep’en ‘Døende’, som vi kårede til en af årets allerbedste danske udgivelser. Nu er turen kommet til næsten kapitel: Den rødhårede sangers debutalbum, ‘Placebo’, der udkommer til maj på en endnu ikke fastlagt dato.

Læs også: Hukaos om Hukaos: Sådan er Karl William

Til at skyde ‘Placebo’ i gang udkommer titelnummeret på mandag den 2. marts. »Nummeret handler dybest set om alle de ting der sker, når ens humør skifter. Det er en slags metafor for, hvordan man nogle gange bilder sig selv ind, at man er glad uden man nødvendigvis er det – at dit humør kan være placebo«, siger Karl William, der ligesom de fleste andre af Hukaos-medlemmerne er rykket fra Aarhus til København.

»Der er sket så sindssygt meget det sidste år, som alt sammen har været med til at definere mig. Dét tror jeg kommer til udtryk i lyden – at noget bliver forstærket. Og så er jeg jo flyttet hjemmefra og blevet et år ældre – så måske musikken også har fået et mere modent udtryk?«, lyder det.

Læs også: Karl William: 10 sange der har defineret mig

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af