Lillepigen er væk: Taylor Swift spiller sexkortet i ny ‘Style’-video

Hvis du mangler en referenceramme så start med at se Taylor Swifts fem år gamle og ekstremt teenageromantiske musikvideo til ‘You Belong With Me’. Den tidligere countryprinsesse har aldrig (i hvert fald ikke i overhængende grad) spillet på sex for at sælge plader, men sidste års fremragende popalbum ‘1989’ viste som bekendt en ny, mere moden og løssluppen side af superstjernen.

Mens musikvideoerne til ‘Shake It Off’ og ‘Blank Space’ begge spillede på Swifts humor og Lena Dunham-agtige quirkiness, er der nye boller på suppen i billedsiden til ‘Style’ – et af de klare højdepunkter på ‘1989’, hvor ‘Drive’-soundtracket klinger som tydelig inspirationskilde.

Nu skal man selvfølgelig heller ikke overdrive. Det er ikke fordi, at den lumre stemning driver ned ad væggene, men de længselsfulde blikke, den hede omfavnelse og de halvnøgne kroppe er altså en maratondistance foran tidligere bedrifter i forhold til ren og skær blufærdighed. Vi taler om en popstjerne, der tidligere manisk har skjult sin navle for omverdenen.

Tidligere på ugen kom det frem, at Swift havde forsonet med Kanye West og nu var på vej i studiet med rapperen.

Læs også: Tre mulige udfald af et Kanye West/Taylor Swift-samarbejde

Læs også: Feminisme er ikke længere et fyord i popkulturen

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold