The Weeknd overtaler kvinderne til sex på nyt ‘Fifty Shades of Grey’-track

The Weeknd overtaler kvinderne til sex på nyt ‘Fifty Shades of Grey’-track

Man kan næsten forestille ’50 Shades of Grey’-baglandets soundtrack-diskussioner: ‘Vi skal bruge en, der kan lave noget, som er rigtig lummert’.

Den endelige trackliste spænder rimelig bredt – fra Sia til Jessie Ware – men de mest slibrige stunder hidtil står The Weeknd for, der nu har delt sit andet ’50 Shades of Grey’-track i form af ‘Where You Belong’. Som altid med canadiske Abel Tesfaye er man ikke i tvivl om hans hensigter.

»I’m always numb to the topic of loving / I fell in love with the subject of sin«, lyder det i starten, inden vi kommer til omkvædets »put your feelings behind you / I don’t have to remind you / where you belong«.

Man skal ikke være raketforsker for at regne ud, hvad det er, Tesfaye er ude på i teksten, der med undertoner af kontrol også lægger sig op ad filmens handling. Og skulle man stadig være i tvivl, er der denne her linje til sidst: »I feel our souls burnin’ up when I’m inside of you«.

Læs også: Se traileren til ‘Fifty Shades of Grey’

Annonce