Video: Kanye bryder ud i gråd i stort Zane Lowe-interview

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mens Kanye gav en vild optræden ved Brit Awards onsdag aften med det nye nummer ‘All Day’, var rapperen i et noget mere stilfærdigt og eftertænksomt hjørne, da han i går aftes gav et 45 minutter langt interview hos BBC’s Zane Lowe.

Her kom Kanye blandt andet rundt om sin seneste kollektion for Adidas og sin kamp for at blive anset som en seriøs designer, sit forhold til Drake, som han kalder for »den hotteste rapper« i gamet lige nu, Grammy Awards og Beck-episoden, som han nu offentligt har undskyldt for på Twitter, samt fascinationen af Paul McCartney, og, selvfølgelig, sin hustru Kim Kardashian: »Jeg vidste slet ikke, hvordan jeg skulle kommunikere mine følelser til hende i starten, men min pointe var: ‘dine æg, min sæd, og vi kan ændre verden’«. Godt så.

Herudover rundede Kanye det kommende album i abstrakte vendinger, men forklarede, at der stadig er masser af kamp og frustration bag sin skabertrang: »’The College Dropout’ blev skabt ud af en kamp for at få lov til at rappe. Det nye album er skabt af en kamp for at få lov at designe«, fortalte Kanye, der endda brød ud i gråd midt under interviewet, da han mindedes sin afdøde ven og designmentor, den britiske modeprofessor Louise Wilson. Se hele interviewet ovenfor.

Læs også: Video: Kanye vinder ærespris – holder takketale om racisme, frihed

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af