De 10 bedste hiphop-mixtapes fra 2015 – indtil videre

Vi samler op på årets første kvartal – med excentriske Atlanta-rappere og en ny soulet rimsmed fra Chicago. Selvfølgelig med masser af gratis download.

1. Future ’Beast Mode’ / ’56 Nights’

Future har redefineret brugen af autotune for en hel generation af rappere, og hans ’Pluto’-album fra 2012 er et mindre mesterværk. Men den seneste tid har han mistet lidt af sin uforudsigelighed og energi – albummet ’Honest’ var Future på autopilot, og Young Thug har truet med at overtage tronen for mest maniske og magiske rapper i Atlanta.

Men med ’Monster’ – Futures mixtape fra sidste efterår – og nu ’Beast Mode’ og ’56 Nights’ synes autotune-kongen at have fundet tilbage til formen. Tracks som ’Real Sisters’ og ’Just Like Bruddas’ fra ’Beast Mode’ er melodiske og typisk utydelige perler produceret af Zaytoven, mens ’56 Nights’ er den mest ekstreme udførelse af Futures nye udtryk, der er mere minimalistisk, poleret og hypnotiserende monotont.

Download ‘Beast Mode’ HER.

Download ’56 Nights’ HER.

Få flere fantastiske mixtapes på de følgende sider.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Advertisement