Mad Professor og Lee Scratch Perry fører an i programmet til Click Festival

Mad Professor og Lee Scratch Perry fører an i programmet til Click Festival

Click Festival er klar med den første pakke til årets musikprogram, der føres an af dub- og reggae-legenderne Mad Professor og Lee Scratch Perry sammen med danske Synd & Skam og Iceage-frontmand Elias Bender Rønnenfelts nye Marching Church-projekt.

Som noget nyt introducerer festivalen på Kulturværftet i Helsingør konceptet ’24 Noon till Noon’, der indebærer, at musikdelen udelukkende kommer til at strække sig over en sammenhængende periode på 24 timer. Her vil være alt fra mini-raves, koncerter, søvneksperimenter, 30 meter lange strenginstrumenter, lydkunst og morgen-dub, og det hele sker fra den 16. maj kl. 12.00 til samme tidspunkt dagen efter.

»At køre i 24 timer i streg lyder måske ekstremt, og det er også meningen. Vi starter indholdsmæssigt i den tunge ende og splitter eventen op i forskellige muligheder, efterhånden som vi skrider ind i natten og efterfølgende ud på morgenen«, fortæller festivalleder Georg Rasmussen.

De andre navne i dagens pakke er Ellen Fullman, Keiji Haino, Svengalisghost, Delroy Edwards, Esplendor Geometrico, Rhys Chatham, Evol, Olivia Block, Jean-Louis Costes, Small White Man, Damian Dubronik og Micha Pavlovski.

Læs også: Elias fra Iceage i front for Marching Church: Debutalbum annonceret sammen med nyt track

CLICK Festival
14.-17. maj
Kulturværftet, Helsingør
Billetpris: 250 kr. for Click Live ’24 Noon till Noon (500 kr. for hele festivalen)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af