Roskilde Festival: Her er de 15 største scoops blandt ugens offentliggørelser

Svært ved at skabe overblik? Her er vores udenlandske favoritter fra de næsten 90 nye navne på Roskilde-plakaten.

1. Father John Misty

Det hele startede med ovenstående (geniale) optræden hos David Letterman. Josh Tillman aka Father John Misty var tilbage stærkere og mere sarkastisk end nogensinde, og han fulgte i februar fornemt op med et af årets hidtil bedste album, ‘I Love You, Honeybear’.

Tillman er en historiefortæller af Guds nåde, og hans rablerier om småproblemer på den ene side og en satiriske udlægning af tingenes tilstand i nutidens USA på den anden er både rammende og komplet charmerende. En samfundsrevser pakket ind som velklædt boheme, hvor ordene bliver serveret over storladne arrangementer med violioner og hele pibetøjet.

At amerikaneren tilmed er noget af en entertainer er bare prikken over i’et, og hans optræden på Roskilde Festival burde blive en både underholdende og ekstremt vellydende en af slagsen.

Læs om flere af dagens Roskilde-scoops på de følgende sider.

Annonce
Soundvenue 1 / 15 Soundvenue