‘All Day’-sagaen fortsætter – hør soulet demoversion fra Kanye og Kendrick

‘All Day’-sagaen fortsætter – hør soulet demoversion fra Kanye og Kendrick

Det er ikke mere end et par dage siden, at Kendrick Lamars remix af Kanyes ‘All Day’ dukkede op på nettet, men nu har nummeret i en helt tredje udgave set dagens lys. Og det er vitterligt en noget anderledes oplevelse end både originalen og Kendrick-remixet.

Her er den bombastiske lyd fra den oprindelige monstrøse version af ‘All Day’ tonet ned til fordel for en smooth, soulet intro, hvorefter Kanye og Kendrick deler vers på kryds og tværs – modsat det tidligere remix, hvor Kendricks gæstevers mere eller mindre var klippet ind i det originale track. Theophilius Londons gæstevers er derimod skåret fra, mens både Allan Kingdoms vers og Paul McCartneys fløjte-outtro er intakte.

Hvad demoudgaven af ‘All Day’ egentlig er, er der tilsyneladende ingen, der ved. Flere medier spekulerer i, at dette er versionen, der vil dukke op på ‘So Help Me God’, men set i lyset af den mere soulede lyd samt det faktum, at Kendrick tilsyneladende er krediteret som sangskriver på originalen, er dette måske K-dots version af ‘All Day’?

Læs også: Kendrick Lamar afslører sin favoritrapper lige nu i ny Twitter-Q&A

Læs også: Video: Kanye crashede The Weeknds Coachella-koncert

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af