Disse 10 album skal du høre i april

Glæd dig til, at navne som Blur, Alabama Shakes og Mew gør comeback på din pladespiller.

Waxahatchee ’Ivy Tripp’
– udkommer 6. april

Det er tre år siden, Katie Crutchfeld satte sin soveværelses-indspillede debut ‘American Weekend’ i verden under aliaset Waxahatchee. En debut, der både blev skrevet og indspillet i løbet af blot en uge i den amerikanske sangerindes barndomshjem, hvilket lod sig mærke på den minimalistiske lo-fi-lyd såvel som på den intense og sårbare intimitet, der inviterer os direkte ind i Crutchfields soveværelse og lige lukt ind i hendes aller inderste.

Sidenhen er lyden blevet mere poleret, som på forrige års anmelderroste toer ‘Cerulean Salt’, men intimitet og sårbarhed lader til at være intakt. På førsteskæringen ‘Air’ inviteres vi ind i folksangerindens længsler og kærlighedskvaler, der akkompagneres af luftig synth og en percussion, der hamrer i takt med hendes blottede hjerte.

»Mit liv har ændret sig meget i løbet af de sidste to år, og det har været svært for mig at bearbejde mine følelser på anden måde end ved at skrive musik«, har hun udtalt. Hendes tredje album får titlen ‘Ivy Tripp’ og bliver dermed, med sangerindens egne ord, gasarten til ‘Cerulean Salt’s faste stofform.

Læs om flere spændende apriludgivelser på de følgende sider.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold