Missy Elliott er gået i studiet med Pharrell – nyt album på vej

Missy Elliott er gået i studiet med Pharrell – nyt album på vej

Udover sin musikalske sketch med Jimmy Fallon kunne Pharrell i går også afsløre, at han er gået i studiet med Missy Elliott for at arbejde på rapperens nye album. Herudover er detaljerne nærmest ikke-eksisterende, men sikkert skulle det altså nu være, at Missy Elliott for alvor gør comeback i år – 10 år efter, hendes sidste album ‘The Cookbook’ udkom.

Selv om Pharrell var nærig med oplysningerne, var han ikke bange for at rose Missy til skyerne: »Jeg er så imponeret over måden, hendes hjerne fungerer på. Måden, hun tænker over sin musik, sine videoer… Alt er hendes vision og jeg er så stolt af hende«. Resten af interviewet kan du se nedenfor.

Missy Elliot gjorde tidligere på året et mindre comeback, da hun dukkede op i Katy Perrys Superbowl-halvlegsshow og spillede numre som ‘Get Ur Freak On’, ‘Lose Control’ og ‘Work It’, ligesom hun stod for et remix af ‘Take Ü There’ fra Skrillex og Diplos Jack Ü-projekt.

Læs også: Guide: De 25 vigtigste hiphop-hovedværker

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af