Nyt Soundvenue ude nu

Nyt Soundvenue ude nu

Den nye udgave af Soundvenue lander i butikkerne i dag med den excentriske rapper, gourmet, livsnyder og verdensmand Action Bronson på coveret.

Men inden i om homo-popstjernernes store dilemma, om det spirrende håb for sort amerikansk film, om den feministiske bølge i svensk pop ført an af Silvana Imam og Beatrice Eli og om indspilningerne af Kendrick Lamars nye mesterværk, ‘To Catch a Butterfly’.

Du kan også læse interview med blandt andre Robert Pattinson (der fortæller os om sin flugt fra mainstreamen), Mew (der åbner op om deres evindelige perfektionisme), Thomas Vinterberg (om hvor ondt udlandseventyret har gjort) og den unge stjerneskudsinstruktør Xavier Dolan (som også viser sig at være lidt af en møgunge).

Wu-Tang Clans Raekwon fortæller om de plader, der har formet ham, Christina Rosendahl analyserer den dramatiske kurve i sin karriere, ‘The Daily Show’s Jon Stewart taler om sin instruktørdebut, Vinnie Who åbner op for sit personlige fotoalbum, og holdet bag Netflix’ nye dramasatsning ‘Bloodline’ taler om skeletter i skabet.

Vi taler også med Matthew E. White, Viggo Mortensen, Tobias Jesso Jr., Foxygen, Nikolaj Coster-Waldau og giver vores bud på ti nye dogmer for dansk film, her 20 år efter det banebrydende ‘Dogme 95’-manifest.

Du får også inspiration til din sommergarderobe i to store modeserier, vi bringer et opråb med ønsket om større mangfoldighed i modeverdenen, og så anmelder vi månedens vigtigste nye musik, film og serier

Vil du have et månedligt skud inspiration til ny musik, film og mode? Så tegn abonnement på Soundvenue HER.

005009
Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.
010003004
Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
006011012
Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
014002013
Sponsoreret indhold
'Brakland' er en foruroligende og gribende filmoplevelse
Martin Skovbjergs debutfilm kører seeren midt over med en kropslighed, der er sjældent set i dansk film. Se 'Brakland' eksklusivt på Blockbuster nu.
Blockbuster
Advertisement