Se Jack White spille ni minutter lang ‘Seven Nation Army’ på Coachella

Se Jack White spille ni minutter lang ‘Seven Nation Army’ på Coachella

For en uges tid siden meddelte Jack White, at han kommer til at tage en lang pause fra koncerter. Velfortjent, siden han et godt stykke tid har turneret kloden rundt med ‘Lazaretto’, inklusiv en seksstjernet lukketjans på Roskilde Festival sidste år. I weekenden blev den elektriske guitar så lagt på hylden (for nu), da rockguden var forbi anden omgang af Coachella, hvor han sluttede sit set af med en ni minutter lang jam-version af ‘Seven Nation Army’, hvor han til slut kastede et bækken gennem scenen. Du kan se en fanoptagelse forneden.

Midt i det hele blev der også tid til en lille brandtale, hvor Whites budskab skinnede klart igennem: Musikken er hellig. Hvilket blandt andet kom frem gennem opfordringer som »Behandl dit lokale punkband ligeså godt som du behandler den nye blockbuster-film«.

White er dog ikke helt færdig med landevejen, og med start i denne weekend giver han fem akustiske koncerter i de fem amerikanske stater, som han endnu ikke har besøgt med sin ‘Lazaretto’-tour.

Læs også: Video: Se Jack Whites første interaktive musikvideo til ‘That Black Bat Licorice’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af