Supertrioen AV AV AV annoncerer debut-ep’en ‘They Live’

Supertrioen AV AV AV annoncerer debut-ep’en ‘They Live’

Den elektroniske trio AV AV AV bestående af August ‘Eloq’ Fenger, Martin ’DJ Er Du Dum Eller Hvad’ Skovbjerg og Anders ’Unkwon’ Dixen, udsender den 27. april deres debut-ep ‘They Live’.

Ep’en er blevet til i et sommerhus ved Klitmøller i Nordvestjylland og på en svensk ødegård, og netop dette har spillet ind i tilblivelsen af ‘They Live’. »Det har betydet meget for os, at vi var væk fra vores dagligdag i byen, da vi lavede musikken. Vi skal først have følelsen af ferie og afslapning, før vi kan gå i gang, men så kommer musikken ligesom af sig selv«, fortæller Eloq.

Trioen har på kort tid fået hul igennem i udlandet med især førstesinglen ‘All Good’, som dj og superproduceren Diplo har kaldt for future gospel. ‘They Live’ består i alt af fem numre, og AV AV AV kan henover sommeren opleves på Roskilde Festival, Den Grimmeste og til Musik i Lejet og Trailerpark Festival.

Nederst kan du se en teaservideo for ep’en.

Læs også: Eloq fra den nye producertrio AV AV AV: »Det er fedt at kunne blande vores universer«

‘They Live’
1. ‘Leia’s Theme’
2. ‘All Good’
3. ‘Baileys’
4. ‘Olympus Mons’
5. ‘Manhunt Space’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af