Video: Future Islands vender tilbage til Letterman med ny danselektion

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er efterhånden lidt over et år siden, at Future Islands fik et velfortjent gennembrud efter en gennemgenial optræden hos David Letterman. Den legendariske talkshow-vært takker endegyldigt af den 20. maj, men havde altså fundet tid i musikkalenderen til at invitere gruppen tilbage på scenen – denne gang med den nye single ‘The Chase’, der oprindeligt udkom på Record Store Day, men simultant med optrædenen blev udgivet officielt.

‘The Chase’ er ingen ‘Seasons (Waiting on You)’, men frontmand Samuel T. Herring giver sig stadig fuldt ud, når han på scenen gradbøjer fysikkens regler med sine ledløse ben. Danselektionen sluttes desuden af med et yderst dramatisk knæfald.

Gruppen stammer fra Baltimore, og Herring startede da også showet med at sende tanker ud til hjembyen, som i øjeblikket er plaget af store uroligheder i kølvandet på 25-årige Freddie Grays død. Gray døde for nyligt af skader på rygsøjlen, som han pådrog sig under en anholdelse.

Læs interview: Manden bag episk Letterman-optræden: »Det er vigtigt at føle sig helt nøgen«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af