ASAP Rockys nye album ude nu – en uge før tid

ASAP Rockys nye album ude nu – en uge før tid

Et af årets mest ventede album er netop landet en uge før tid. Sent i går aftes amerikansk tid meddelte ASAP Rocky på Twitter, at ‘At.Long.Last.ASAP’, der ellers skulle have været ude den 2. juni, ville lande ved midnatstid på iTunes, og som sagt så gjort.

Udspillet ligger dog pt. kun i den amerikanske udgave af iTunes, men det er sandsynligvis et spørgsmål om time eller minutter, før det dukker op i den danske. Til gengæld kan du nu høre ‘At.Long.Last.ASAP’ via dansk Spotify.

Albummet byder blandt andet på bidrag af Kanye West, Mark Ronson, ScHoolboy Q, Miguel, M.I.A., Lil Wayne, Future og den afdøde ASAP Yams, og ASAP Rocky har ikke lagt skjul på, at han på ‘At.Long.Last.ASAP’ er gået i nye, syrede retninger inspireret af hans brug af psykedeliske stoffer.

»Det hele væltede ud på albummet. Alle mine følelser, tanker. Jeg har ikke holdt noget tilbage«, har Rocky for nylig udtalt udtalt til  Billboard. Om Harlem-rapperen er blevet blød og eftertænksom på sit tredje album, må man selv bedømme.

Læs også: Hvad blev der af Odd Future og resten af 10’ernes opkørte hiphop-crews?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af