Azealia Banks får hovedrolle i Wu-Tang Clan-medlems nye hiphopfilm

Azealia Banks får hovedrolle i Wu-Tang Clan-medlems nye hiphopfilm

Udover rapper kan Azealia Banks snart føje skuespiller til sit cv. Den iltre lille rapstjerne har nemlig fået en hovedrolle i Wu-Tang Clan-medlemmet RZAs kommende spillefilm ‘It Doesn’t Have to Rhyme’, der behandler hiphop-scenen i New York.

Ifølge filmsitet Deadline er filmen inspireret af et musikalsk drama som ‘8 Mile’, der som bekendt havde en anden rapper i hovedrollen i form af Eminem, og handler om en ung collegestuderende (Banks), der finder sit kald, da hun bliver suget ind i Brooklyns slam poetry-verden i stedet for sine studier.

Udover Banks har RZA, der instruktørdebuterede i 2012 med kung fu-filmen ‘The Man With the Iron Fists’ med Russel Crowe, blandt andet hyret rapper-gone-skuespiller Common, ‘Orange Is the New Black’-stjernen Lorraine Toussaint og soulsangerinden/skuespilleren Jill Scott til filmen, der begynder produktion i New York i denne uge.

Læs også: Azealia Banks annoncerer sit næste album ‘Business & Pleasure’

Læs også: Wu-Tang Clan kommer til NorthSide

Annonce