Disse 10 album skal du høre i maj

Forkæl dine ører med nye plader fra Rangleklods, Hot Chip, Shamir og kugleskøre Xtra Naan.

Karl William ‘Placebo’
– Ude nu

Med sidste års ’Døende’-ep slog Karl William sit navn fast, og mens ’Placebo’ ikke er en decideret magtdemonstration, er debutalbummet stadig en klar cementering af Hukaos-sangeren som en af de mest interessante nye stemmer i det danske pop- og r’n’b-landskab.

Hos William handler det hele om følelser, men glem alt om rosenrød pladderromantik. Ungdommens usikkerhed og fugleflugt af emotionelle strøtanker er omdrejningspunktet, mens den luftige r’n’b danner et sikkert underlag med stramme trommemaskiner og himmelsvævende synthtoner, der putter sig om Williams vokal som tæpper om et nyfødt barn.

William har endnu kun rundet de 20 somre, og ’Placebo’ er ligeså meget stilren melankoli som det er løftet om mere godt i vente.

Læs om flere spændende majudgivelser på de følgende sider.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold