»En nyklassiker inden for homofilmen« – se ’God’s Own Country’ på C More

Her er ugens 10 fedeste fester

Med Wonderland-jubilæum, sommerfest i Kødbyen og Pumpehusets Byhave.

Wonderland fejrer tiårs jubilæum
Wonderland startede i 2005 som et kunstmagasin og levede i 2008-2011 videre i galleriet WAS, men har siden 2011 udelukkende fungeret som kreativt bureau. Denne weekend udgiver holdet bag dog en tiårs jubilæumsudgivelse, som bliver fejret i Villa Wonderland på Frederiksberg. Festen starter tidligt, her er gratis øl til de hurtige, og så spiller venner af huset musik til langt over midnat – det drejer sig blandt andet om Djuma Soundsystem, Christian d’Or og Seb Machado.

Wonderland Magazine Release
Wonderland
Fredag den 29. maj
Læs mere om festen på Facebook

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue