Her er ugens 11 fedeste fester

Med vilde sommer- og gadefester arrangeret Distortion, Musik i Lejet og WonderFestiwall.

Bornholmsk invasion på Nytorv
Det er efterhånden ved at være en tradition, at den bornholmske festival Wonderfestiwall som en forsmag på sommerens fortræffeligheder afholder et arrangement på Nytorv, når foråret er ved at indfinde sig. Og i år er ingen undtagelse. Fredag fra kl. 14 kan man fejre weekendens komme med et alsidigt program, der spænder fra den balstyriske dj P6 Beat-vært Pelle Peter Jensen og electro-trioen Nonsens (begge med bornholmsk baggrund) og tung trap fra Snavs, til rå rap fra Sukker Lyn, dynamisk garagerock fra The Entrepreneurs og digital dancehall fra Firehouse Sound & Chancho.

Wonderwall Festival i København
Fredag den 8. maj
Nytorv
Læs mere om arrangementet på Facebook

Soundvenue 1 / 11 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold