Karl William fortolker Sanne Salomonsen og Thomas Helmig – hør det smooth 80’er-cover af ‘Jeg’ i live’

Igennem de seneste par uger har P3 givet stafetten til en række danske kunstnere, der har fået til opgave at fortolke danske pophits valgt af lytterne. Denne uge er turen kommet til r’n’b-håbet Karl William, som har påtaget sig Sanne Salomonsen og Thomas Helmigs bløde 80’er-hit ‘Jeg’ i live’.

Trods det faktum, at den unge og ‘Placebo’-aktuelle Aarhus-musiker ikke var født, da originalen udkom i 1989 på albummet ‘Sanne’, er Karl Williams flair for den dansksprogede, følelsesmættede popmelodi lige i øjet til det 80’er-bløde cover, som kan høres i en øm livesession i videoen ovenfor.

»Jeg forestiller mig, at for den ældre generation, der er vokset op med nummeret, er det fedt at høre en nyere udgave af Thomas Helmig og Sanne Salmonsens nummer. Og for de yngre er det måske sjovt at høre, hvordan jeg også kan lyde«, fortæller Karl William til P3.

Karl William pryder i øvrigt forsiden på det nyeste Soundvenue Update, som du kan hente helt gratis i 7-Eleven.

Læs også: Karl William: Her er soundtracket til mit liv

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold