Lyt: ASAP Rocky samler Rod Stewart, Mark Ronson og Miguel på den overraskende ‘Everyday’

Lyt: ASAP Rocky samler Rod Stewart, Mark Ronson og Miguel på den overraskende ‘Everyday’

ASAP Rocky afslørede i et interview i sidste uge, at han planlægger at overraske folk og hæve niveauet på sit kommende album ‘At.Long.Last.ASAP’, og med den spritnye ‘Everyday’, en overraskende banger af et nummer, der tager rapperens udtryk i helt nye retninger, er det lige, hvad Rocky gør.

Under et Red Bull Music Academy-foredrag i går aftes slap ASAP Rocky ‘Everday’, der har – holdt fast! – Miguel og Rod Stewart på gæstevokal og er produceret af Mark Ronson, der fører sin sædvanlige retroficerede lyd til rapperens univers med en sample af Rod Stewart og Python Lee Jackson-nummeret ‘In a Broken Dream’ fra 1970. Omkring to minutter inde i nummeret skifter tempoet dog, hvor Harlem-rapperens trapbeats får lov at skinne igennem retrotågen.

Det er mildest talt et overraskende skift fra tidligere albumsmagsprøver som ‘M’s’ og ‘Lord Pretty Flacko Jodye 2′, men om stilen fortsætter på resten af ‘At.Long.Last.ASAP’, kan du finde ud af den 6. juni (og ikke 12. maj, som tidligere rapporteret), når albummet udkommer.

Læs også: Video: ASAP Rocky taler nyt album, stoffer og Kendrick Lamar i Tribeca-interview

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af