Lyt: Disclosure deler tracket ‘Bang That’ – nyt album udkommer i år

Lyt: Disclosure deler tracket ‘Bang That’ – nyt album udkommer i år
»Mens arbejdet på den nye plade skrider frem, ville vi lige give jer noget til sommeren«.

Sådan lød det fra Disclosure, da de for nyligt luftede det nye track ‘Bang That’, der er første lyd fra duoen i næsten to år, men ikke en decideret single fra deres kommende, andet album. Albummet skulle eftersigende komme i løbet af 2015 – hvem ved, måske i tide til koncerten på Orange Scene på Roskilde Festival.

Det nye nummer er en beskidt klubbanger af fineste karat, der viser, at Lawrence-brødrene for en stund er vendt tilbage til de mørke og tilrøgede klubber, hvor sveddryppende kroppe snor sig. Med en tung bas og en sample af 313 Bass Mechanics ‘Pass Out’ bliver der ikke holdt tilbage, mens de poppede elementer for en stund sættes i baggrunden.

Det nye album skulle ifølge Consequence of Sound være produceret i samarbejde med Jimmy Napes, der også var med inde over ‘Latch’ og ‘White Noise’ fra Disclosures første album, ‘Settle’. Og er der nogle hardcore Disclosure-fans, som kan nikke genkendende til ‘Bang That’ er det fordi, den har været en del af deres seneste live-sets.

Læs også: Varm op til Roskilde Festival: Hør Disclosures fem bedste remixes

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af