Nyt Kurt Cobain-soloalbum bliver »filmisk« og »følsomt«

Nyt Kurt Cobain-soloalbum bliver »filmisk« og »følsomt«

I den seneste uge er det kommet frem, at vi kan forvente et album i løbet af sommeren med hidtil uudgivet solomateriale fra den afdøde Nirvana-frontmand, Kurt Cobain. Kilden til den glædelige nyhed er Brett Morgen, instruktøren bag den aktuelle dokumentarfilm ‘Kurt Cobain – Montage of Heck’, men der er endnu ingen officiel udmelding fra Cobains enke Courtney Love eller en distributør af udgivelsen.

Nu har Brett Morgen ifølge Billboard fortalt mere om den overraskende udgivelse til filmbranche-podcasten ‘The Business’. Han har blandt andet afsløret, at han i forbindelse med sin research af dokumentarfilmen gennemgik Kurt Cobains arkiver og samlede mere end 200 timers optagelser samlet på 106 kassettebånd.

»Det føles som om, at du er til stede i Kurts hus og overværer ham i skabelsesprocessen. Du står og smuglytter ved døren… Ment på den mest positive måde, det er meget følsomt«, forklarer Morgen om de gamle optagelser.

Morgen beskriver også musikken som »filmisk« og fortæller, at udgivelsen også vil byde på spoken word-passager. Han insisterer også på, at han ikke har nogen økonomiske interesser i musikken, og at den nu er ude af hans hænder, da han har givet den videre til »various other people«.

Læs også: Fem stjerner til dokumentaren ‘Kurt Cobain – Montage of Heck’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af