Premiere: AV AV AV udforsker science fiction og natur i vild ‘Leia’s Theme’-musikvideo

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Supertrioen AV AV AV har netop sluppet musikvideoen til ‘Leia’s Theme’, åbningsnummeret fra debut-ep’en ‘They Live’.

Og så er det endda Martin Skovbjerg aka trioens egen DJ Er Du Dum Eller Hvad, der har instrueret billedsiden, som er optaget på Island.

»Som instruktør er det noget af det sværeste i verden at lave video til noget musik, du også selv er så involveret i. Det er som om, at kunstneren, der har lavet musikken, kender en for godt«, fortæller Martin Skovbjerg.

Videoens omdrejningspunkt er den unge pige Leia, der lever i en industriel fremtid, hvor luften udenfor er forurenet. I sin søgen på den rene natur bliver hun jagtet af folk i gule kedeldragter og maskiner, der lever op til titlens ‘Star Wars’-reference.

»I bandet er vi meget inspireret af science fiction, og på samme tid elsker vi at være tæt på vandet og naturen. Derfor ville jeg gerne arbejde med videoen i det spændingsfelt«, uddyber Skovbjerg.

Eloq, Unkwon og DJ Er Du Dum Eller Hvad gav prøver på deres electrohymner på Spot og spiller hen over sommeren på blandt andet Musik i Lejet, Trailerpark og Roskilde Festival.

Læs anmeldelse: Supertrioen AV AV AV skaber mesterlige electro-hymne på ‘They Live’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af