Siger Tyler The Creator, at Odd Future er ‘no more’?

Siger Tyler The Creator, at Odd Future er ‘no more’?

Tyler The Creator lagde i går nogle kryptiske kommentarer på Twitter, der kunne tyde på, at vi har set og hørt det sidste til Odd Future-crewet – i samlet flok altså.

Som han skriver: »Selv om det er slut, så er de syv bogstaver for evigt« – med henblik på OFWGKTA, forkortelsen for Odd Future Wolf Gang Kill Them All.

Siden kollektivet udsendte deres fælles album ‘The OF Tape Vol. 2’ tilbage i 2012, har det da også været sparsomt på fælles materiale. Men det har måske været for det bedste? Vores hiphopekspert Kristian Karl påpeger i sin kommentar omkring de opløste hiphop-crews fra 10’erne følgende: »Samtidig er en strålende bivirkning, at de ægte talenter nu søger væk fra den oprindelige lyd, som blev så over-hypet«.

Det kunne tyde på, at det netop er det, der nu har taget livet af Odd Future. For det siges, at det er Tyler, Earl og Frank Ocean, der har tegnet crewets profil de seneste år, og med fokus mere rettet mod deres respektive solokarrierer er måske en naturlig udvikling, at slænget nu går hvert til sit.

Læs også: Hvad blev der af Odd Future og resten af 10’ernes opkørte hiphop-crews?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af