Taylor Swifts stjernespækkede actionbrag slår Nicki Minajs Youtube-rekord

Taylor Swifts stjernespækkede actionbrag slår Nicki Minajs Youtube-rekord

Nicki Minajs røvrystende ‘Anaconda’ væltede sidste år Miley Cyrus’ ‘Wrecking Ball’ af pinden som den musikvideo, der havde opsparet flest Youtube-visninger i sit debutdøgn. Nu er rekorden dog gået videre til Taylor Swift, hvis ‘Bad Blood’-video blev set hele 20.1 millioner gange i sine første 24 timer på internettet. ‘Anaconda’s tal lød på 19.6 millioner visninger.

Videoen spillede dog også på flere faktorer: For det første er den et actionbrag med sin helt egen lille historie og et hav af gæstestjerner, og for det andet er selve nummeret et remix, hvor Kendrick Lamar bidrager med et par vers.

Men hvad skal man så tage med videre fra alt det her? Med de udfordrende videoer fra Nicki Minaj og Miley Cyrus i baghovedet fristes man til at tænke, hvor forfriskende det er, at en musikvideo, der ikke spiller 100 procent åbenlyst på sex, kan indtage sådan en rekord. Indrømmet, ‘Bad Blood’-videoen indeholder minimum ti afklædte supermodeller, men der er altså ingen af dem, der hverken twerker eller slikker på en hammer.

Læs også: Video: Taylor Swift giver den som sindssyg maneater

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af