Top Tracks: Her er ugens otte bedste nye sange

Med Jamie xx's sommer-banger, Kwamie Liv-ballade, ambitiøse Kentaur og r'n'b-håbet Post Malone.

1. Jamie xx feat. Young Thug & Popcaan ‘I Know There’s Gonna Be (Good Times)’

‘Loud Places’-singlen med Romy på vokal var et lille melankolsk mesterværk, men der er altså ingen grund til at tro, at Jamie xx’s kommende soloalbum ‘In Colour’ bliver udelukkende tårevædede trommemaskiner og ensomme synths.

Numre som ‘Gosh’ og sidste års single ‘All Under One Roof Raving’, som (af stadig uransagelige årsager) ikke er at finde på ‘In Colour’, er bare nogle af de smagsprøver, den britiske producer har givet på, at han på egen hånd stiler mindst ligeså meget mod dansegulvet som mod de knuste hjerter.

‘I Know There’s Be (Good Times)’ er nok hans mest løsslupne, og helt klart sjoveste, single til dato, hvor dancehall-sangeren Popcaan og hiphoppens svar på Den Gale Hattemager, Young Thug, lægger skrig, skrål og vers over de caribiske synths. En sommer-banger.

Hør flere af ugens bedste nye sange på de følgende sider.

Soundvenue 1 / 8 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold