Daft Punk-dokumentar med Kanye West og Pharrell får premiere om to uger

Daft Punk-dokumentar med Kanye West og Pharrell får premiere om to uger

Onsdag den 24. juni kan alle med hang til fransk housemusik og Daft Punk godt sætte kryds i kalenderen. Det er nemlig dagen, hvor BBC France-dokumentaren ‘Daft Punk Unchained’ om Guy-Manuel de Homem-Christo og Thomas Bangalter ruller over skærmen.

Der opstod sidste år rygter om, at tv-selskabet arbejdede på en dokumentar om de to franske legender, og i en ny pressemeddelelse afslører BBC Worldwide France, at man inden længe vil kunne komme med på en rejse, hvor man vil få et unikt indblik i de to ‘robotters’ liv. Undervejs vil en række af Daft Punks tætteste samarbejdspartnere som Kanye West, Pharrell Williams, Giorgio Moroder, Nile Rodgers, Peter Lindbergh, Todd Edwards og Pedro Winter medvirke.

Dokumentaren vil tegne et portræt af duoen, lige fra den spæde begyndelse på den franske undergrundsscene til deres triumf ved Grammy Awards i 2014, med ikke før sete interviews fra perioden 1996-2013, sjældne dokumenter og udtalelser fra Daft Punks venner og familie.

‘Daft Punk Unchained’ er instrueret af franske Hervé Martin Delpierre, og vil indeholde en temasang, der er produceret af Joseph Trapanese, som Daft Punk arbejdede sammen med på soundtracket til ‘Tron Legacy’.

Hvordan man lige skal få filmen at se i Danmark vides endnu ikke, men den tid den sorg.

Læs også:  Daft Punk, Kanye, Rihanna, Jack White m.fl. nu medejere af Jay Z’s Tidal – men hvor nyskabende er streamingtjenesten?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af