Lyt: Orgi-E rapper om stiv pik i speedos på Bjonkos balkannummer ‘Tikkitash’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Suspekts Orgi-E har før flirtet med balkan – tag bare ‘Singlepik’ fra hans Klamfyr-soloprojekt. Nu er rapperen tilbage i de gamle rammer (også i forhold til kunstnernavn), når han agerer gæsterapper på balkanblæseren Bjonkos nye track ‘Tikkitash’, der har som formål at forene hiphoppen med balkanmusikken.

Det otte minutter lange klip er halvt dokumentar og halvt musikvideo, hvor Orgi-E og Bjonko indledningsvis taler om deres fælles forkærlighed for saxofon, og hvordan de begge så balkan-tv på Sverige 1 i gamle dage.

»Balkanmusikken har jo den der sjæl, og den har noget lidelse og noget vildskab. Den har en aggressivitet og en følsomhed. Den er meget sensitiv samtidig med, at den er meget hård«, siger Orgi-E, inden han begynder at rappe om stiv pik i speedos – »jeg fanger kvinder med harpun, og en stiv pik i speedos det er svært at holde skjult«.

Læs også: Billedgalleri: Medina, Suspekt og Lord Siva væltede #Gadekryds-scenen på Nørrebro

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af