Reptile Youth-frontmand efter bruddet: Tre store stemmer der har inspireret min nye lyd

Den tidligere duo er blevet til Mads Damsgaard Kristiansens soloprojekt, og på sin nye ep, ‘Away’, skruer han ned for festen og giver sin vokal fortjent plads. Her fortæller han om tre sangere, der har betydet meget for ham.

1. Jim Morrison

»Han var min første musikalske teenageforelskelse. Der var en vildskab i hans stemme, jeg aldrig havde hørt lignende. Og en desperation. Og jeg havde længtes længe efter en, der kunne slippe det hele fri i mig. Det gjorde han. Samtidigt betyder tekster utroligt meget for mig, for jeg tror, man skal tro på sine ord for at synge dem så ærligt, man overhovedet kan. Og det kunne han – synge sine ord ærligt«.

Soundvenue 1 / 3 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold