Aphex Twin barsler med udgivelsen af over 100 tracks fra arkivet

Aphex Twin barsler med udgivelsen af over 100 tracks fra arkivet

Selvom der gik 13 år mellem Aphex Twins seneste to album, ‘Drukqs’ fra 2001 samt det stærke comeback ‘Syro’ fra 2014, er der intet, der tyder på, at den britiske techno-legende har ligget på den lade side. Faktisk er det svært at forestille sig, at Richard D. James, som manden bag det traumatiserende smil så borgerligt hedder, nogensinde laver andet end at nørde igennem bag knapperne.

James har i en besked på Soundcloud i dag afsløret, at han netop har fundet en masse gamle optagelser, som hidtil har ligget uberørt hen. Nærmere betegnet er der tale om sådan cirka syv bånd, hvoraf størstedelen har mere end 20 numre. Beskeden sluttes af med en entusiastisk smiley efterfulgt af ordene »Will upload/release soonish«.

James er kendt for at gøre en dyd ud af at trække sine fans rundt i cyberspace-manegen, så det kan anbefales at have antennerne ude, da numrene meget vel kunne lande i en mørk afkrog af nettet eller på en kryptisk Soundcloud-konto i den kommende tid – det ville i hvert fald ingenlunde være første gang, den slags skete i Aphex Twin-land.

Læs også: De 10 mest skelsættende comeback-album i nyere tid

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af