De 10 bedste hiphop-mixtapes fra de seneste tre måneder

Magtdemonstrationer fra lokale legender som Kevin Gates og King Louie, men også på et par strålende mixtapes fra etablerede stjerner.

1. Kevin Gates ’Murder For Hire’

Det er som om, der ikke er nogen distance mellem Kevin Gates og omverdenen. Uanset om han udbryder »real niggas eat booty« i et interview, der siden er gået viralt, eller om han spontant omfavner lydmanden, som han gjorde på Roskilde Festival, fordi han aldrig havde spillet med ordentlig lyd før – Louisiana-rapperen er måske den mest rå, uforstilte og åbne rapper lige nu.

På ’Murder For Hire’ bruger Gates til gengæld ikke sin overvældende vokal til at udforske følelser, men som værktøj til at lave de mest bombastiske trap-sange man kan tænke sig: ’Rican Johnny’ er en fortsættelse af hans tidligere 2015-hit ’John Gotti’, og så medrivende at man næsten kunne kalde det stadion-trap, mens ’Mexico’ får narko-import fra Mellemamerika til at blive episk som en spaghetti-western. Og så er der ’Khaza’, den magtfulde afslutter, der har en fristil-agtig intensitet, der er svær ikke at blive imponeret af.

Download mixtapet HER.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue