Dr. Dre udgiver nyt album på lørdag – det siger Ice Cube

Dr. Dre udgiver nyt album på lørdag – det siger Ice Cube

For de fleste kan det virke som om, at Dr. Dre de seneste mange år har brugt for meget tid på høretelefoner, radio og i træningscentret i stedet for at koncentrere sig om det efterhånden sagnomspundne ‘Detox’-album. Skal man tage Ice Cubes ord for gode varer, er den musikalske tørke dog slut lige om lidt.

Ifølge det gamle N.W.A.-medlem, som Dr. Dre naturligvis har arbejdet tæt sammen med i forbindelse med den nye ‘Straight Outta Compton’-film, udgiver Dre nemlig et spritnyt album på lørdag den 1. august – det siger han i hvert fald i nedenstående interview med radiostationen Power 99.

»It’s mega, you know, it’s Dr. Dre, it’s what everybody been waiting for«, siger Ice Cube om albummet, som skulle være inspireret af N.W.A.-filmen og derfor med al sandsynlighed ikke er ‘Detox’.

Filmens instuktør F. Gary Gray har til MTV udtalt, at Dre også arbejder på filmens soundtrack, med Eminem og Kendrick Lamar som gæster, og der er altså en mulighed for, at det er dette, som Ice Cube taler om. Vi venter i den grad i spænding.

Læs også: Hvor blev de af? 12 sagnomspundne album, der blev væk

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af