Drake er ikke færdig med Meek Mill: Hør det nye diss-track ‘Back to Back Freestyle’

Drake er ikke færdig med Meek Mill: Hør det nye diss-track ‘Back to Back Freestyle’

»When I look back I might be mad that I gave this attention / but it’s weighing heavy on my conscience / and fuck, you left a boy no options«.

Siden Meek Mill den 22. juli beskyldte Drake for at bruge en ghostwriter, har bølgerne skudt højt mellem de to rappere. Seneste brænde på bålet er Drakes nye diss-track ‘Back to Back Freestyle’, hvor ovenstående linjer vidner om, at det her altså ikke er noget, Drizzy kan finde ud af at lade ligge lige nu og her.

»This for y’all who think that I don’t write enough / they just mad ‘cuz I got the midas touch«, rapper han blandt andet med direkte reference til beefens udgangspunkt, mens han også bruger Meek Mills kæreste Nicki Minaj som ammunition.

»You love her, then you gotta give the world to her / is that a world tour or your girl’s tour«, lyder det med henblik på, at Meek i øjeblikket agerer support for Nicki på hendes ‘The Pinkprint Tour’ i USA.

Nummeret består af ét langt vers og slutter af med »I took a break from Views, now it’s back to that, nigga«, med henblik på, at masserne nok hellere så, at Drake bruger tiden på at færdiggøre sit kommende ‘Views from the 6’-album.

Vi venter på, at Meek tager til genmæle.

Læs også: Nicki Minaj på krigsstien og Drake under angreb: Tre vanvittige nye beefs i musikverdenen

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold