Halvårets bedste udenlandske album: Top 10-1

Overvældende debuter, betagende kvindestemmer og karismatiske herrer. I går løftede vi sløret for første del af 2015's foreløbigt bedste album – nu kårer vi den benhårde top 10.

10. Matthew E. White ‘Fresh Blood’

Spacebomb-labelbossens andet album som solist er en mere stringent og poleret omgang country-soul end debutens mere viltre, glødende stuvning, men man kan ikke sætte en finger på de lækre blæser- og strygerarrangementer eller en fint afstemt produktion, der tjener sangenes iboende nyn-med-potentiale. Hvis White slår håret løs og finder en mere konsistent lyrisk stemme, får vi måske hans endegyldige mesterværk i tredje ombæring? Han er godt på vej.

Nedtællingen fortsætter på de følgende sider.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold