Har Radiohead lavet den nye James Bond-sang? Det tror britisk bookmaker

Har Radiohead lavet den nye James Bond-sang? Det tror britisk bookmaker

Adeles ‘Skyfall’ blev et gigantisk hit, der tilmed både vandt en Brit Award, en Golden Globe og en Oscar-statuette. Der har altid været masser af prestige tilknyttet æren af at stå for en James Bond-titelsang, og gætværket er igen i fuld gang, selv om premieren på ‘Spectre’ er mere end tre måneder ude i fremtiden.

Nyeste rygter kommer via bookmakerne William Hill, som nu har lukket for, at folk kan satse penge på, hvem der står for titelsangen. Det sker efter, at en enkelt bruger har satset omkring 150.000 kr. på, at Radiohead står som afsender. En talsmand for William Hill har udtalt til NME, at bettingen blev lukket, da ingen da ville risikere så mange penge bare på ‘a hunch’.

Instruktør Sam Mendes har tidligere udtalt, at sangen er færdig og klar, men har naturligvis ikke givet den mindste antydning til, hvem der skal besynge Bond og hans eventyr denne gang.

Ovenstående skal da heller ikke ses som andet end mere brænde på rygtebålet, selv om det bestemt lugter lidt. Nedenfor kan du se, hvordan oddsene så ud, inden William Hill trak muligheden for at satse tilbage.

Radiohead: 6/4
Sam Smith: 2/1
Ellie Goulding: 4/1
Adele: 5/1
Lana Del Rey: 14/1
Lorde: 14/1
Coldplay: 33/1

Læs også: Trailer: Den første fulde forsmag på Bond-filmen ‘Spectre’ med Christoph Waltz og Jesper Christensen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af