Kendrick Lamar langer ud efter politiet i stunt-fyldt video til ‘Alright’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ingen hemmelighed, at spændingerne mellem politiet og dele af den afroamerikanske befolkning i USA har nået bristepunktet efter en kontinuerlig række af tragiske episoder. Killer Mike har været hiphop-verdenens største stemme udadtil, men på ‘To Pimp a Butterfly’ tog Kendrick Lamar også bladet for munden og udviste sin frustration over visse tilstande i samfundet.

I weekenden optrådte han til BET Awards på toppen af en smadret politibil, og ordensmagten får igen en røffel i den nye video til ‘Alright’, hvor Kendrick symbolsk selv bliver (endnu) et offer.

»And we hate po-po / wanna kill us dead in the street for sure«, som det lyder i teksten.

Videoen er en flot sort/hvid-sag, hvor Kendrick flyver over gaderne i Los Angeles og tilmed laver stunts på toppen af en lygtepæl (tidligere billeder har vist, at han altså var deroppe).

Musikvideoen er lavet til ‘Alright’, men strækker sig en del længere end det enkelte nummers spilletid og inkorporerer også dele af ‘u’, ‘Mortal Man’ og ‘How Much a Dollar Cost’. Schoolboy Q, Ab-Soul og Jay Rock fra Black Hippy-crewet har også en scene i starten.

Kendrick Lamar spiller på Roskilde Festival fredag kl. 19.30.

Læs også: Vi rangerer: Kendrick Lamars 15 bedste sange

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af