Roskilde Festival: Syv koncerter du ikke må misse torsdag

Vores must-see koncerter tæller blandt andet St. Vincent og Bikstok.

1. iLoveMakonnen

Endelig kommer han til Danmark. iLoveMakonnen stod – med den Drake-assisterede ‘Tuesday’ som gallionsfigur – for hiphop-verdenens utvivlsomt største gennembrud i 2014, og mens den lille Atlanta-rapper stadig sejler rundt i produktionen af sit debutalbum, bliver det forhåbentligt en fryd at høre de skæve bangers som ‘Sarah’ og ‘I Don’t Sell Molly No More’ fra sidste års ‘iLoveMakonnen’-ep live. Men det er et tveægget sværd – Roskilde-koncerter med bare en rapper og en dj har en lidt kedelig tendens med at falde en smule til jorden, så det skal som start bare blive spændende at se, om Makonnen kan få taget til at lette på den nye, funklende Apollo-scene.

Apollo
Torsdag den 2. juli, 21.00

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.
Soundvenue 1 / 7 Soundvenue