Video: Pharrell slår et helhjertet slag for friheden i ny musikvideo

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Friheden blev besunget (og beråbt) for fuld skrue, da Pharrell Williams for nyligt sluttede sin koncert af på Roskilde Festivals Orange Scene. Anledningen var hitmagerens seneste skæring, ‘Freedom’, der netop har fået en matchende fængende/frelsende billedside.

»Your first name is Free / Last name is Dom«. Det er ganske vist ikke originalitet, ‘Freedom’ vinder på – hverken i lyd eller billede. Men til gengæld går effekten af begge går rent igennem. Til de storladent messende gospelpop-toner finder vi Pharrell i alverdens fjerneste afkroge i sweatshops, slaveri, fattigdom og uretfærdighed. Det er ikke umiddelbart miljøer, man kan tænke sig, den gedigne sangsnedker normalt begår sig i, men ikke desto mindre gør han et helhjertet forsøg på at nå hele vejen rundt om friheden (eller mangel på samme) i alle afskygninger i fornemt komponerede, farvestrålende og smukke billeder.

Læs også: Her er halvårets 10 vildeste musikvideoer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af