Doom er blevet syg: Madvillain-koncerten på Vanguard er aflyst

Doom er blevet syg: Madvillain-koncerten på Vanguard er aflyst

Først meldte Madlib afbud, og nu har Vanguard Music Festival desværre måtte meddele, at heller ikke rapperen Doom kommer forbi Søndermarken. Dagens koncert med Madvillain er altså aflyst, og den reviderede tidsplan kan ses forneden. Umiddelbart kommer der ingen erstatning i dagens program.

Vanguard skriver følgende på deres Facebook-profil:

»Programændring: Vi modtog sent i går aftes beskeden om, at DOOM ikke kommer til Vanguard og spiller i dag lørdag. Han har på baggrund af helbredsmæssige årsager fået stærke advarsler mod at flyve af sin læge, og det er derfor besluttet, at han ikke flyver til Danmark. Vi håber på jeres forståelse og ønsker alle en god festivaldag«.

Læs anmeldelse: M.O.P. på Vanguard

13:00: Benal
14:00 Newcleus
15:00 S!vas
16:00 Jay Electronica
17:10 Lee ’Scratch’ Perry
18:20 Roy Ayers
19:30 DJ Premier
20.40 Sugarhill Gang + Grandmaster’s Furious 5
21:50 Mobb Deep

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold