Her er 20 koncerter du skal opleve i september

Den kommende måned er tætpakket med koncerter fra blandt andre Miguel, Anya, Sufjan Stevens og Leon Bridges.

Offspring Festival
4.-5. september, Tivoli

Tivolis festival har uppet gamet i år og udvidet fokus, så todagesfestivalen nu også inkluderer et stærkt hold af udenlandske navne. Som repræsentant for Londons revitaliserede grime-scene kommer 18-årige Novelist, mens der også er grund til at glæde sig til at høre engelske Låpsleys blide produktioner og soulede røst, når hun spiller sin første koncert i Danmark. Blandt de danske navne, der skal spille på en af de fire scener, Plænen, Glassalen, Pantomimeteatret og Harmonipavillonen, er Iris Gold, Lord Siva, Thøger Dixgaard og The Entrepreneurs.

Karl William
Turné – starter 4. september i Silkeborg

Med en ep og et album har den Hukaos-affilierede r’n’b-sanger fået skabt sit eget univers af sumpede nattemelankolske beats, horn og hans dagbogstanker leveret med soulet indfølthed. Nu tager han alle sangene med på Danmarksturné.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold